Tonton The Nun 2 dengan Indo Sub 2023, filem yang telah menjadi topik trending di media sosial!

Mengiklankan

RUJUKANNEWS.comTonton The Nun 2 dengan sarikata Indonesia 2023 ialah sebuah filem seram supernatural gothic Amerika yang diarahkan oleh Michael Chavez dengan lakon layar oleh Ian Goldberg, Richard Naing dan Akla Cooper.

Jom tonton The Nun 2 dengan sarikata Indonesia 2023

Tonton The Nun 2 dengan sarikata Indonesia
Tonton The Nun 2 dengan Indo Sub 2023, filem yang telah menjadi topik trending di media sosial! (sumber gambar: imdb)

Peter Safran dan James Wan kembali sebagai penerbit. Tonton The Nun 2 dengan sarikata Indonesia Diterbitkan oleh Warner Bros. Lihat ulasan The Nun II di bawah.

Mengiklankan

Sinopsis The Nun 2 2023

Ia adalah sekuel kepada The Nun (2018) dan filem kesembilan dalam francais The Conjuring Universe.

Tonton The Nun 2 dengan sarikata Indonesia Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, dan Bonnie Aarons kembali dari filem pertama, bersama-sama dengan Storm Reid dan Anna Popwell.

Selepas kejadian di St. Carta, Romania Hantu dalam bentuk biarawati Valac sekali lagi mengganas sebuah gereja di Perancis. Pastor Noiret (Pascal Aubert) telah dibunuh dengan dibakar hidup-hidup di dalam gereja.

Salah seorang saksi, budak altar Jacques (Maxim Elias Mane), tidak mahu bercakap mengenainya lagi. Vatican kemudian menghantar Sister Irene (Taisa Farmiga) untuk menangani kengerian itu.

cerita yang rumit

Ini mungkin berkaitan dengan syaitan Wallach yang dia dan Pendeta Burke temui 4 tahun lalu. Kakak Irene juga pergi ke Perancis bersama kakak Debra (Taufan Reed).

Bolehkah Sister Irene dan Sister Debra menghadapi Wallach, yang pulang dengan ketakutan?

Sambungan dengan filem pertama

Jalinan dalam sejarah Perancis, jambatan ini memanjangkan kisah Sister Irene tanpa kehadiran Father Bourque atau ibu bapa lain.

Semasa menonton filem pertama, mungkin idea yang baik untuk mengingati betapa sengitnya pergaduhan Sister Irene dengan syaitan biarawati kita. Watak yang kembali ialah Maurice atau Francie (Jonas Bloquet).

Susulan Tonton The Nun 2 dengan sarikata Indonesia Filem pertama boleh mengembangkan kisah Syaitan dan mengembangkan alam Panggilan. Sebuah prasasti baru berkaitan dengan pasangan Warren yang berminat mengumpul objek mistik.

kata akhir

tetapan Tonton The Nun 2 dengan sarikata Indonesia 1950-an, senjata menakutkan yang masih wujud sepanjang permainan. Tetapi cetakan gelap kelihatan agak terlalu banyak. Lagipun Valak sendiri tak takut langsung.

Itu sahaja buat masa ini dan terima kasih kerana membaca artikel ini, jangan lupa untuk mengikutinya rujukan Berita Dapatkan Maklumat Menarik tentang orang lain. Bye…

Mengiklankan

Check Also

Tonton Jujutsu Kaisen Musim 2 Episod 14 dengan sarikata Indonesia, masa lalu dan kenangan dalam fikiran Choso!

Mengiklankan RUJUKANNEWS.com – Tonton Jujutsu Kaisen Musim 2 Episod 14 Tarikh keluaran untuk sub Indonesia …