Tonton The Conjuring 2 2016 dengan Sarikata Bahasa Indonesia Pertemuan hantu akhirnya bertukar menjadi bencana!

Mengiklankan

RUJUKANNEWS.com – Sekali lagi kami memuji James Wan atas prestasi cemerlangnya Tonton The Conjuring 2.

Secara umumnya, sekuel filem yang berjaya secara kualitatif biasanya menghadapi halangan yang ketara dalam mengatasi malah menyamai pencapaian filem pertama.

Mengiklankan

Jom, tonton The Conjuring 2 2016 dengan sarikata Indonesia

Tonton The Conjuring 2
Tonton The Conjuring 2 2016 dengan Sarikata Bahasa Indonesia Pertemuan hantu akhirnya bertukar menjadi bencana! (sumber gambar: imdb)

Kesukaran mencari sekuel seram tahap “baik” adalah sesuatu yang menimbulkan sedikit keraguan. Tonton The Conjuring 2walaupun James Wan kembali untuk memandunya.

Semua orang suka The Conjuring 2

Hanya segelintir filem boleh melakukan “kutukan” ini dan jika kita bercakap tentang filem dengan rasa seram, ia lebih sempit memandangkan bukan perkara mudah untuk membuat helah seram yang bukan sekadar ulangan siri ini.

Demi memenuhi permintaan penonton yang pastinya mengharapkan lebih.

Apa yang boleh saya katakan, permainan pertama yang dipuji sebagai salah satu komedi terbaik dalam beberapa dekad yang lalu menjadikannya sangat tidak mungkin sekuel akan memegang gelaran itu lagi.

Pengembaraan ghaib

Akibatnya, adalah tidak dijangka bahawa pengembaraan ghaib pasangan Warren masih menimbulkan rasa takut yang sama seperti yang dilakukan oleh pendahulu mereka.

Keupayaan Vaughn mengubah konsep klasiknya menjadi persembahan yang penuh seram dengan perspektif dinamik adalah kunci mengapa seramnya sentiasa mampu menghasilkan jeritan yang kuat dalam filem itu.

Sinopsis The Conjuring: Einfeld Poltergeist

Filem ini juga mempunyai tajuk Tonton The Conjuring 2Einfeld Poltergeist memfokuskan pada kes paranormal Ed dan Lorraine Warren (Patrick Wilson dan Vera Farmiga), kali ini membawa mereka ke Enfield di London untuk membantu Peggy Hodgson.

Seorang ibu yang mempunyai empat orang anak kerana rumah yang didiaminya didiami oleh roh jahat, dan salah seorang daripada roh jahat ini memiliki anak perempuan Peggy, Janet Hodgson.

kata akhir

Ini lebih bernilai Tonton The Conjuring 2 Berbanding dengan kebanyakan filem seram hari ini. Suntikan padu yang meningkatkan lagi kualiti The Conjuring Universe.

Itu sahaja buat masa ini dan terima kasih kerana membaca artikel ini, jangan lupa untuk mengikutinya rujukan Berita Dapatkan Maklumat Menarik tentang orang lain. Bye…

Mengiklankan

Check Also

Tonton Jujutsu Kaisen Musim 2 Episod 14 dengan sarikata Indonesia, masa lalu dan kenangan dalam fikiran Choso!

Mengiklankan RUJUKANNEWS.com – Tonton Jujutsu Kaisen Musim 2 Episod 14 Tarikh keluaran untuk sub Indonesia …