ADVERTISEMENT
Tips  

Tonton spin-off Talk to Me Indo 2023, sebuah cerita yang menarik dan masih misteri!

ADVERTISEMENT

Mengiklankan

ADVERTISEMENT

RUJUKANNEWS.comTonton filem bercakap dengan saya Sari kata Indonesia 2023 mengisahkan sekumpulan anak muda yang bermain dengan dunia roh melalui objek berbentuk tangan yang misteri.

Diarahkan oleh Danny dan Michael Filippo, filem ini mendapat pujian ramai dan mendapat ulasan positif daripada pengkritik.

Mengiklankan

Jom tonton filem Indo Sub Indo 2023 Talk to Me

Tonton filem bercakap dengan saya
Tonton spin-off Talk to Me Indo 2023, sebuah cerita yang menarik dan masih misteri! (sumber gambar: imdb)

Bagaimanakah ringkasan cerita tersebut? Tonton filem bercakap dengan saya 2023 dengan sarikata Indonesia yang berjaya memecahkan rekod cetakan sebagai filem A24 dengan rating tertinggi daripada pengkritik filem?

Sinopsis Talk to Me: Memanggil hantu dengan tangan anda

Permulaan ringkasan Tonton filem bercakap dengan saya Sari kata bahasa Indonesia 2023 mengisahkan Cole yang akhirnya berjaya menemui orang ramai, tetapi abangnya tiba-tiba menikam Cole dan kemudian membunuh diri dengan menikam mukanya sendiri.

Sebaliknya, Mia (Sophie Wilde) berumur 17 tahun dan 17 tahun daripada dos berlebihan. Mia bermain tanpa henti dengan bapanya, Max (Marcus Johnson).

Cara mereka bermain ialah dengan berpegangan tangan dan berkata “cakap dengan saya” untuk memanggil roh di sekeliling mereka.

Kemudian mereka berkata “Saya izinkan kamu masuk” (saya izinkan kamu) yang menunjukkan mereka sudah bersedia untuk sedikit roh masuk ke dalam tubuh mereka.

Pencegahan memanggil roh

Untuk mengelakkan roh kekal di dalam jasad, orang yang menjadi medium hanya boleh memasuki jiwa maksimum 90 saat. Mia adalah yang pertama menyertai Spirit Entry.

Berasa ketagih dengan permainan itu, Mia menjemput Hayley, Joss, Jade dan Daniel, teman lelaki Jade, untuk melakukan sesi lain.

Walau bagaimanapun, sesuatu yang tidak dijangka berlaku dan apa yang bermula sebagai permainan yang menyeronokkan bertukar menjadi mimpi ngeri.

kata akhir

Tonton filem bercakap dengan saya 2023 dikeluarkan dengan sari kata bahasa Indonesia pada 30 Oktober 2022 buat kali pertama dan pada 27 Julai di Australia.

Itu sahaja buat masa ini dan terima kasih kerana membaca artikel ini, jangan lupa untuk mengikutinya rujukan Berita Dapatkan Maklumat Menarik tentang orang lain. Bye…

Mengiklankan

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT