ADVERTISEMENT
Uncategorized  

Tonton One Piece Live Action Ep 8 dengan sarikata Indonesia, sosok misteri di penghujung cerita masih tergantung di udara!

ADVERTISEMENT

Mengiklankan

ADVERTISEMENT

RUJUKANNEWS.comTonton One Piece Live Action Episod 8 Sub Indo ialah siri adaptasi manga dan anime popular yang sedia untuk mengalu-alukan peminat anime.

Jom, tonton One Piece Live Action Ep 8 dengan sarikata Indonesia

Tonton One Piece Live Action Episod 8
Tonton One Piece Live Action Ep 8 dengan sarikata Indonesia, sosok misteri di penghujung cerita masih tergantung di udara! (sumber gambar: imdb)

Treler Tonton One Piece Live Action Episod 8 Sosok itu menampilkan Luffy yang membentuk Lanun Topi Jerami dan watak Buggy dan Raksasa Raja Laut. Ingin tahu tentang sinopsisnya? Jom tengok bawah

Mengiklankan

Ringkasan kisah One Piece Live Action

One Piece Live Action mengisahkan perjuangan Luffy semasa kecil untuk menjadi lanun.

Apabila dewasa, dia mula membentuk pasukan yang dipanggil Lanun Topi Jerami.

Untuk mencapai impian Luffy menjadi lanun, dia meminta bantuan rakan sekerjanya.

Siri ini juga menunjukkan bagaimana Luffy bertemu dengan Zoro, Nami, Usopp, dan Sanji, yang kesemua mereka kemudiannya direkrut untuk menjadi pasukan Topi Jerami.

Adakah anda ingin tahu tentang sejarah Luffy? Tonton di Netflix, okay?

kata akhir

Ini adalah ringkasan plot, pelakon dan fakta menarik Tonton One Piece Live Action Episod 8 yang akan disiarkan mulai Khamis, 31 Ogos.

Bagi anda yang bingung mencari produk terbaru pakaian, elektronik dan sebagainya, semak terus di Shopee, sila klik pada pautan di bawah (Shopee).

Itu sahaja buat masa ini dan terima kasih kerana membaca artikel ini, jangan lupa untuk mengikutinya rujukan Berita Dapatkan Maklumat Menarik tentang orang lain. Bye…

Mengiklankan

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT