ADVERTISEMENT
Uncategorized  

Tonton Loki Musim 2 Episod 3 dengan Sarikata Bahasa Indonesia Kang Option dibawa ke TVA!

ADVERTISEMENT

Mengiklankan

ADVERTISEMENT

RUJUKANNEWS.com – Marvel Studios baru-baru ini telah menerbitkan sinopsis rasmi cerita tersebut Tonton Loki Musim 2 Episod 3yang menimbulkan rasa ingin tahu peminat tentang plot multiverse.

Peminat Marvel Cinematic Universe (MCU) pastinya tidak sabar menanti pengembaraan Loki diteruskan selepas kejayaan musim pertama.

Mengiklankan

Jom, tonton Loki musim 2 episod 3 dengan sarikata Indonesia

Tonton Loki Musim 2 Episod 3
Tonton Loki Musim 2 Episod 3 dengan Sarikata Bahasa Indonesia Kang Option dibawa ke TVA! (sumber gambar: imdb)

Tonton Loki Musim 2 Episod 3 Ia akan meneruskan cerita terus dari penghujung musim pertama, kerana Loki dan Mobius menemui pelbagai realiti dengan harapan dapat memulihkan aliran masa.

Sinopsis juga memberi kita gambaran tentang matlamat dan watak baru dan lama yang terlibat dalam Loki Musim 2. Baca lebih lanjut di bawah:

Ringkasan musim kedua Loki

Sinopsis Tonton Loki Musim 2 Episod 3 Ia mengikuti detik yang mengejutkan pada penghujung musim pertama, apabila Loki terperangkap dalam kekacauan di Time Variance Authority (TVA).

Bersama-sama dengan Mobius, Hunter B-15, dan pelbagai watak baharu dan kembali, Loki akan menerokai multiverse yang luas dan berbahaya untuk mencari Sylvie, Renslayer, Miss Minutes, dan kebenaran tentang maksud mempunyai kehendak dan tujuan bebas. .

Siapakah Kang Sang Penakluk sebenarnya?

Walaupun Kang the Conqueror, He Who Remains, atau varian lain tidak disenaraikan dalam sinopsis, Jonathan Majors masih muncul dalam senarai pelakon profil. Tonton Loki Musim 2 Episod 3Walaupun pelakon itu menghadapi masalah undang-undang.

Selain Hiddleston, Wilson, dan Majors, pelakon lain yang turut muncul dalam musim kedua termasuk Sofia DiMartino, Gugu Mbatha Rao, Wunmi Musako, Eugene Cordero, Rafael Casale, Tara Strong, Kate Dickey, Liz Carr, Neil Ellis, dan Huey. . Kwan.

Siri paling berjaya dalam Marvel Cinematic Universe

Siri Loki telah menjadi salah satu siri paling berjaya dalam Marvel Cinematic Universe (MCU) kerana kisah uniknya yang melibatkan pengembaraan merentasi pelbagai alam semesta.

Menjelang musim kedua, diharapkan peminat akan lebih asyik dengan cerita yang disampaikan dan menyaksikan perkembangan menarik watak Loki.

kata akhir

Tonton Loki Musim 2 Episod 3 Ia akan dikeluarkan pada 6 Oktober 2023 dan boleh didapati di Disney + Hotstar.

Dengan sinopsis yang dikeluarkan ini, diharapkan peminat akan lebih teruja dan tidak sabar-sabar untuk menonton perjalanan God of Mischief yang mengujakan menerokai multiverse yang semakin kompleks dan misteri.

Bagi anda yang bingung mencari produk terbaru pakaian, elektronik dan sebagainya, semak terus di Shopee, sila klik pada pautan di bawah (Shopee).

Itu sahaja buat masa ini dan terima kasih kerana membaca artikel ini, jangan lupa untuk mengikutinya rujukan Berita Dapatkan Maklumat Menarik tentang orang lain. Bye…

Mengiklankan

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT