Tonton filem The Wheel of Time 2021 dengan sarikata Indonesia, yang berlangsung dalam dunia fantasi legenda!

Mengiklankan

RUJUKANNEWS.comTonton filem Wheel of Time Siri ini mengikuti perjalanan Moiraine sebagai Aes Sedai dari Ajah Biru bersama pelindungnya Lan Mandragoran mencari seorang lelaki berusia 20 tahun yang dipercayai penjelmaan seekor naga.

Jom tonton The Wheel of Time 2021 dengan sarikata Indonesia

Tonton filem Wheel of Time
Tonton filem The Wheel of Time 2021 dengan sarikata Indonesia, yang berlangsung dalam dunia fantasi legenda! (sumber gambar: imdb)

detik kegagalan Tonton filem Wheel of Time 2021 mengambil alih kegelapan, memaksa Aes Sedai melangkah masuk untuk membersihkan kekacauan yang telah berlaku.

Mengiklankan

Sinopsis filem Wheel of Time dihasilkan pada tahun 2021

Di mana semua orang adalah wanita. Kecuali aje Merah, setiap Ice Sedai selalunya ada 1 bek selalunya lelaki.

Pada masa yang sama, naga itu sendiri pada asalnya adalah nama manusia yang menyebabkan kemusnahan diri kerana kesombongan atau keangkuhan. Kerana kuasanya yang besar, dia dengan angkuh percaya bahawa dia boleh menakluki kegelapan.

Aes Sedai dan jelmaan naga

Tonton filem Wheel of Time 2021 mengisahkan tentang kegelapan itu sendiri, yang masih terpenjara di mata dunia. Walau bagaimanapun, pengikutnya terus cuba membebaskannya dengan mengarahkan penjelmaan naga ke dunia.

Kerana jika naga menyebelahi kegelapan, dia boleh menggunakan kuasa naga untuk melarikan diri dari pandangan dunia. Sebaliknya, Aes Sedai juga percaya bahawa hanya naga dapat mengalahkan kegelapan di hadapan mata dunia.

Masalahnya ialah pengikut Aes Sedai mahupun Si Gelap tidak tahu siapa pemuda yang mereka cari.

Sebabnya ada 5 orang calon kuat untuk menjelmakan naga dari dua kampung sungai, dan masing-masing mempunyai kuasa yang sama untuk memimpin sesebuah kuasa. Mereka ialah Rand, Egone, Mat, Perrin dan juga Ninayu yang juga seorang Bedstari.

Moirain terus memerhati Rand

Sementara itu, Tonton filem Wheel of Time 2021 Moiraine terus memerhati Rand, Egwene, Matt, dan Prynne, cuba mencari tahu yang mana antara empat itu adalah penjelmaan naga.

Trollocs, yang merupakan askar kegelapan, secara mengejutkan menyerang kampung Two Rivers secara membabi buta.

yang membawa kepada banyak kemusnahan di bandar ini. Suka atau tidak, Rand, Egone, Mat dan Prin mesti meninggalkan kampung mereka dan mencari bantuan di Menara Putih bersama Moiraine dan Lan.

Kerana empat orang ini sebenarnya menjadi sasaran pengikut kegelapan.

kata akhir

Jadi bagaimana kisah Rand menangani pertempuran pasca perang melawan kegelapan dalam siri ini? Tonton filem Wheel of Time 2021?

Adakah dia akan bertemu lagi dengan Aes Sedai dan rakan-rakan mereka? Dan bolehkah Moiraine menyentuh sumber sebenar sekali lagi untuk menyalurkan satu-satunya kuasa yang dia miliki selepas kehilangannya kepada kegelapan? Sama-sama kita tunggu sambungannya.

Itu sahaja buat masa ini dan terima kasih kerana membaca artikel ini, jangan lupa untuk mengikutinya rujukan Berita Dapatkan Maklumat Menarik tentang orang lain. Bye…

Mengiklankan

Check Also

7 cara untuk membuang garis merah dalam versi terkini Word, mudah dan ringkas!

Mengiklankan RUJUKANNEWS.com – Bagaimana untuk membuang garis merah dalam Word Ia tidak sesukar yang anda …