Tonton Bleach Thousand Year Blood War Musim 2 Eng Sub, Ichigo akhirnya bertemu musuh terkuatnya!

Mengiklankan

RUJUKANNEWS.com – Siri animasi terbaru Tonton Bleach Thousand Year Blood War Musim 2 yang membawa arka terakhir cerita dengan tajuk yang sama.

Siri ini diterima baik oleh peminat kerana mereka telah menunggu episod akhir Bleach selama kira-kira 8 tahun. Secara kebetulan, dia juga meraikan Bleach bersama peminatnya pada masa yang sama dengan hari lahirnya yang ke-20.

Mengiklankan

Jom, tonton Bleach Thousand Year Blood War Musim 2 dengan sarikata Indonesia

Tonton Bleach Thousand Year Blood War Musim 2
Tonton Bleach Thousand Year Blood War Musim 2 Eng Sub, Ichigo akhirnya bertemu musuh terkuatnya! (sumber gambar: imdb)

Adakah anda ingin tahu ringkasan cerita? Tonton Bleach Thousand Year Blood War Musim 2? Jom, lihat ulasan penuh dalam artikel ini.

Anime yang paling popular

Sebelum anime mempunyai banyak tajuk blockbuster seperti sekarang, industri anime sudah mempunyai 3 tajuk anime yang berjaya mencapai The Big 3.

Boleh dikatakan Big 3 adalah tiga judul animasi yang sangat popular di seluruh dunia. Di seluruh dunia, salah satunya ialah animasi peluntur. belakang ke belakang

Setakat ini, Bleach dan One Piece adalah satu-satunya dua daripada The Big 3 yang mempunyai cerita berterusan. Oktober ini, Bleach meneruskan siri animasinya yang telah dibangunkan sejak 2004.

Sinopsis Bleach The Thousand Year Blood War

Mengenai ringkasan cerita Tonton Bleach Thousand Year Blood War Musim 2 Fokusnya adalah pada Ichigo Kurosaki, kini diberi kuasa dalam bentuk kuasa Dewa Kematian daripada pertemuan tertentu di mana dia menjadi Dewa Kematian.

Sebaliknya, insiden besar berlaku di Bandar Karakura, tempat tinggal Ichigo. Shinigami baru kemudian muncul bersama-sama dengan saingan baru, mendorong Ichigo Kurosaki untuk merebut Zanpakutōnya dan memasuki pergaduhan.

Soul Society kemudiannya mengalami kehilangan misteri dari lembangan, menyebabkan penduduk bandar hilang.

Akibatnya, Soul Society telah diceroboh oleh penyamun yang dipanggil Vandenreich, yang bermaksud empayar yang tidak kelihatan. Penyamun beroperasi di bawah pimpinan Yhwach, yang merupakan salah seorang pengasas Quincy.

Dengan kejatuhan Soul Society, Ichigo akhirnya bertemu dengan musuhnya yang paling kuat, seorang tokoh misteri bernama Yhwach. Kini pertempuran terakhir sengit Ichigo Kurosaki bermula semula.

kata akhir

Jika anda berminat, anda boleh mula Tonton Bleach Thousand Year Blood War Musim 2 Mudah dalam talian hanya di Vidio.

Itu sahaja buat masa ini dan terima kasih kerana membaca artikel ini, jangan lupa untuk mengikutinya rujukan Berita Dapatkan Maklumat Menarik tentang orang lain. Bye…

Mengiklankan

Check Also

Tonton Jujutsu Kaisen Musim 2 Episod 14 dengan sarikata Indonesia, masa lalu dan kenangan dalam fikiran Choso!

Mengiklankan RUJUKANNEWS.com – Tonton Jujutsu Kaisen Musim 2 Episod 14 Tarikh keluaran untuk sub Indonesia …