ADVERTISEMENT
Uncategorized  

Loki Musim 2 Episod 4 ENG SUB, Apa Berlaku Dengan Loki dan Mobius?

ADVERTISEMENT

Mengiklankan

ADVERTISEMENT

RUJUKANNEWS.com – Marvel Studio baru-baru ini telah menerbitkan ringkasan rasmi cerita itu Tonton Episod 4 Musim 2 Lokiyang meningkatkan rasa ingin tahu peminat rancangan yang merangkumi pelbagai aspek.

Peminat Marvel Cinematic Universe (MCU) pastinya tidak sabar menanti pengembaraan Loki diteruskan selepas kejayaan musim pertama.

Mengiklankan

Tonton Loki Musim 2 Episod 4
Loki Musim 2 Episod 4 Sub Bahasa Inggeris, Apa yang Berlaku dengan Loki dan Mobius? (sumber gambar: imdb)

Ia akan meneruskan cerita terus dari penghujung musim pertama, kerana Loki dan Mobius menemui pelbagai realiti dengan harapan dapat memulihkan aliran masa.

Sinopsis juga memberi kita gambaran tentang matlamat dan watak baru dan lama yang terlibat dalam Loki Musim 2. Baca lebih lanjut di bawah:

Ringkasan musim kedua Loki

Sinopsis Tonton Episod 4 Musim 2 Loki Ia mengikuti momen yang mengejutkan pada akhir musim pertama, ketika Loki terperangkap dalam kekacauan pada masa itu Variance Authority (TVA).

Beruntung, bersama dengan Mobius, Hunter B-15, dan beberapa watak baru dan di belakang, akan menemui pelbagai dunia yang luas dan berbahaya untuk mencari Sylvie, Renslayer, Miss Minutes, dan kebenaran tentang makna yang bebas tujuan. .

Siapakah Kang Sang Penakluk sebenarnya?

Walaupun Kang Fateh, yang kekal atau jenis lain tidak disebut dalam ringkasan, Jonathan Mijers masih muncul di indeks indeks. Tonton Loki Musim 2 Episod 4Walaupun pelakon itu menghadapi masalah undang-undang.

Siri Loki telah menjadi salah satu siri paling berjaya dalam Pawagam Marvel (MCU) kerana ceritanya yang unik yang merangkumi pengembaraan ke seluruh dunia.

Menjelang musim kedua, diharapkan peminat akan lebih asyik dengan cerita yang disampaikan dan menyaksikan perkembangan menarik watak Loki.

kata akhir

Tonton Loki Musim 2 Episod 4 Ia akan dikeluarkan pada 6 Oktober 2023 dan boleh didapati di Disney + Hotstar.

Bagi anda yang bingung mencari produk terbaru pakaian, elektronik dan sebagainya, semak terus di Shopee, sila klik pada pautan di bawah (Shopee).

Itu sahaja buat masa ini dan terima kasih kerana membaca artikel ini, jangan lupa untuk mengikutinya rujukan Berita Dapatkan Maklumat Menarik tentang orang lain. Bye…

Mengiklankan

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT