Uncategorized  

Filem pelangi tanpa warna, kisah di sebalik keluarga manis dan pahit! Tonton di pawagam kegemaran anda!

Tidak dinafikan pelakon lagenda Pelangi Without Warna, Rano Karno dan Mudy Koesnaedy.

Malah, ini bukan kali pertama mereka menjadi dua watak utama sebuah filem, kita tahu C Duel adalah budak sekolah, mereka juga menjadi pasangan yang sangat harmoni dan menunjukkan lakonan yang sangat bagus.

Pada filem itu Dalam kes ini, Rano Karnu memainkan watak Feddy, manakala Modi memainkan watak Kirana, mereka menjadikan pasangan rumah tangga yang sangat harmoni.

Ringkasan kisah pelangi tanpa warna

Fedi dan Kirana adalah pasangan yang sangat harmonis yang mempunyai impian indah tentang masa depan keluarga mereka.

Tetapi masalah utama timbul apabila Kirana menghidap penyakit Alzheimer, di mana pesakit penyakit ini mengubah semua corak tingkah lakunya dan mengurangkan kebolehan bercakap.

Kisah di sebalik keluarga pahit manis

Disebabkan rasa cinta yang besar Fedi kepada Kirana, dia ikhlas dan sabar dengan corak tingkah laku Kirana.

Di mana perangai Kirana yang semakin tidak menentu akibat penyakit yang dihidapinya, maka Fedi terpaksa bersabar dan juga menjaga isterinya sehingga meninggal dunia.

Jadi bagaimana Fedi jujur ​​tentang keadaan itu? Lihat cerita penuh hanya dalam filem Rainbow Without Color.

Kata akhir dan akhir!

Nah, ini adalah spoiler kecil dan juga ringkasan Rainbow Without Color, sebuah filem drama keluarga tentang kisah pahit manis di sebalik sebuah keluarga. Kalau nak tahu cerita seterusnya? Tonton sahaja di pawagam kegemaran anda.

Sekiranya terdapat kesalahan atau kesalahan ejaan dalam penulisan, saya mohon maaf. Kerana manusia tidak sempurna dan tempatnya salah. Dengan cara ini, ia akan menjadi kesilapan pembelajaran untuk diperbaiki pada masa hadapan.

Anda boleh kongsikan artikel ini dengan rakan-rakan, kawan, crush, boyfriend mahupun bekas kekasih supaya penulis lebih aktif dalam mengemaskini artikel-artikel menarik yang lain.

Itu sahaja dan terima kasih kerana membaca artikel ini. Jangan lupa ikuti maklumat menarik yang lain Rujukan berita Yeah. selamat tinggal…