Uncategorized  

Filem Moonfall, apabila orbit bulan jauh dari bumi! Kini ditayangkan di pawagam!

Mengenai bencana alam dan kemusnahan besar, ini adalah beberapa adegan yang boleh anda temui dalam filem Moonfall.

Kesan visual yang berlaku dalam filem Moonfall kelihatan benar-benar nyata dan realistik. Sehingga mengejutkan penonton dengan beberapa kesan visual yang berlaku dalam filem tersebut.

Ringkasan filem Moonfall

Untuk ringkasan filem itu Kejatuhan bulan itu sendiri adalah perangai manusia yang panik kerana bumi sedang menghadapi bencana besar.

Naluri manusia mengatakan bahawa mereka berada dalam bahaya dan mereka hanya ingin menyelamatkan diri.

Apabila orbit bulan terlalu jauh dari bumi

Kemusnahan bumi yang disebabkan oleh orbit bulan adalah jauh, sehingga fenomena alam yang tidak sepatutnya berlaku membawa maut.

Walaupun ia menggambarkan malapetaka yang teruk di muka bumi, namun ada babak yang boleh membuatkan penonton ketawa.

Sebab ada komedi ringan dan beberapa watak kelakar. Jadi bolehkah bumi bertahan dari kemusnahan ini? Lihat cerita seterusnya hanya dalam filem Moonfall.

Kata akhir dan akhir!

Nah, ini adalah spoiler kecil dan juga sinopsis Moonfall, kemusnahan Bumi kerana orbit bulan terlalu jauh. Kalau nak tahu cerita yang menarik? Tonton sahaja di pawagam kegemaran anda.

Saya mohon maaf sangat-sangat sekiranya terdapat kesilapan atau typo dalam penulisan. Kerana manusia tidak sempurna dan tempatnya salah. Dengan cara ini, ia akan menjadi kesilapan pembelajaran untuk diperbaiki pada masa hadapan.

Anda boleh kongsikan artikel ini dengan rakan-rakan, kawan, crush, boyfriend mahupun bekas kekasih supaya penulis lebih aktif dalam mengemaskini artikel-artikel menarik yang lain.

Itu sahaja dan terima kasih kerana membaca artikel ini. Jangan lupa ikuti maklumat menarik yang lain Rujukan berita Yeah. selamat tinggal…