10 model beg Elizabeth terkini yang bergaya dan bergaya

Mengiklankan

Elizabeth adalah salah seorang daripada mereka Jenama tempatan Beg yang perlu anda pertimbangkan ialah nama jenama Kaedah Ditubuhkan pada tahun 1963, ia menawarkan pelbagai produk berkualiti. Ini telah terbukti sehingga kini dan masih berlaku di kalangan pengeluar beg yang bersaing. Model beg Elizabeth yang sangat terkini Ikut fesyen Kaedah yang sedang dibangunkan.

Anda boleh menemui pelbagai jenis beg, daripada beg berantai, beg tangan, beg tangan, beg galas, beg kembara hingga beg tangan. Menariknya, semua beg yang diperlukan untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak boleh didapati di Elizabeth. Di bawah ini anda boleh melihat beberapa beg yang mesti dimiliki Elizabeth.

Mengiklankan

10 model beg Elizabeth terkini yang bergaya dan bergaya

Beg adalah salah satu aksesorinya Kaedah yang menyokong penampilan yang menarik dan berkembang. Sebab itu pemilihan beg adalah sangat penting kacak Dan bergaya. Elizabeth menawarkan pelbagai model beg bergaya Untuk menyokong penampilan anda

  1. Beg emsio

Salah satu model beg Elizabeth yang anda mesti ada dalam almari pakaian anda ialah beg Emsio. Koleksi beg Emsio sesuai untuk mencipta rupa yang cantik dan elegan. Beg ini boleh digunakan untuk pelbagai majlis sama ada formal mahupun tidak formal. Reka bentuk begnya ringkas tetapi masih menawarkan rasa mewah.

  1. Beg tangan Lorica

Koleksi Elizabeth Lorica didatangkan dalam warna-warna terang seperti merah jambu, hijau, khaki dan merah bata. Koleksi siri Lorica ialah beg tangan Adria dan beg Ansa. Sangat sesuai untuk majlis formal atau penampilan tidak formal.

  1. Beg galas ciuman merah jambu

Koleksi Elizabeth ini sangat sesuai untuk anak muda kerana didatangkan dengan rekaan bergaya dan warna berwarna warni. Beg ini sangat sesuai untuk sekolah, universiti dan lepak. Walaupun harganya mampu milik, kualitinya tidak dinafikan.

  1. Beg pinggang Delco

Beg lelaki dengan model klasik dan maskulin ini direka mengikut ciri-ciri lelaki. Beberapa koleksi dalam koleksi ini termasuk beg anduh Massimo, beg galas Ignacio dan beg pinggang Beckett. Majoriti berbaju hitam mengikut kesukaan lelaki.

  1. Beg rantai Lashana

Beg rantai Lashana ialah salah satu koleksi beg kanvas Elizabeth. Bahan kanvas diketahui lebih tahan lama. Beg ini mempunyai poket kecil yang boleh anda letakkan dengan mudah. Bukaan zip yang tepat menjadikan beg lebih selamat.

  1. Beg Chenoa

Beg Chenova diperbuat daripada kulit polietilena berkualiti dan menjadikan penampilannya lebih cantik. Beg ini sangat sesuai untuk kerja, sekolah atau universiti kerana mempunyai ruang yang besar. Terdapat juga beg kecil yang boleh digunakan untuk mengasingkan bagasi sebagai pelengkap beg ini.

  1. Iniko beg galas

Beg galas Iniko didatangkan dalam warna pastel dengan dimensi 22x7x32 cm. Beg ini adalah untuk membawa barang-barang anda seperti dompet, buku, dll. mekap, ke buku nota. Beg galas dengan reka bentuk yang elegan dan minimalis sesuai untuk menyokong penampilan anda.

  1. Beg pinggang Olana

Beg pinggang Olani sangat sesuai untuk wanita yang ingin tampil sukan Dan kadang-kadang ia boleh didapati dalam warna kelabu, putih dan coklat yang boleh digabungkan dengan warna pakaian lain. Reka bentuk ringkas dan panjang tali boleh laras menjadikannya lebih mudah untuk digunakan.

  1. Beg rantai Mista

Koleksi beg Elizabeth ini diperbuat daripada kulit polietilena yang berkualiti dengan tekstur yang lembut, tidak keras dan semestinya mudah dibersihkan. Dilengkapi dengan zip terbuka dan tali yang boleh dilaraskan dengan mudah. Model beg Elizabeth ini mempunyai reka bentuk yang ringkas dan minimalis.

  1. Beg tangan batu akik

Beg Aqeeq diperbuat daripada kulit sintetik supaya mudah dipadankan dengan sebarang warna pakaian. Dilengkapi dengan zip terbuka dan tali bahu yang boleh digunakan dalam dua model beg rantai atau beg tangan. Reka bentuk ini lebih menarik dengan perincian bunga di bahagian tepi kategori.

Model berbeza beg Elizabeth di atas boleh digunakan dalam majlis yang berbeza, sama ada formal dan tidak formal. Anda juga boleh memilih beg mengikut penggunaannya. Untuk menerima produk Beg Elizabeth Di sini, anda boleh melawat Pasar Blibli. Dapatkan pelbagai produk Elizabeth Bag dengan promosi menarik. Pengesahan Buat masa ini, ya

Mengiklankan

Check Also

Tonton Jujutsu Kaisen Musim 2 Episod 14 dengan sarikata Indonesia, masa lalu dan kenangan dalam fikiran Choso!

Mengiklankan RUJUKANNEWS.com – Tonton Jujutsu Kaisen Musim 2 Episod 14 Tarikh keluaran untuk sub Indonesia …